Kitz ADSL Broadband Information
adsl spacer  
Support this site
Home Broadband ISPs Tech Routers Wiki Forum
 
     
   Compare ISP   Rate your ISP
   Glossary   Glossary
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Author Topic: Sky box remote control  (Read 5393 times)

Achilles Last Stand

  • Kitizen
  • ****
  • Posts: 3554
  • http://www.saveplanetrock.co.uk/ Save Planet Rock!
Sky box remote control
« on: August 19, 2007, 11:52:23 AM »

Anyone with Sky - do you still have your instructions for programming the remote control to your TV?

Just swapping over televisions (no not a swanky new HD, but an old unwanted Toshiba) and of course I can't find my code list so if anyone has got one, can they give me the magic number?

I'll be ever so grateful  :angel:



Edit - No, ignore that already - I always do this, tear my hair out for an hour because I can't find something, give in and ask for help, then go away and find it...

Having searched the Sky site to no avail, I have just navigated the long way to a remore user manual and it's all there so - as long as it works - I'm sorted.

Phew!


« Last Edit: August 19, 2007, 11:59:47 AM by Achilles Last Stand »
Logged

Floydoid

  • Addicted Kitizen
  • *****
  • Posts: 8592
  • Prog Rock Fan
Re: Sky box remote control
« Reply #1 on: August 19, 2007, 12:00:29 PM »

Have you searched online for a manual... you can find them for most things in pdf format.
Logged
"A common mistake that people make when trying to design something completely foolproof is to underestimate the ingenuity of complete fools." - Douglas Adams, Mostly Harmless

roseway

  • Administrator
  • Senior Kitizen
  • *
  • Posts: 40015
  • Penguins CAN fly
    • DSLstats
Re: Sky box remote control
« Reply #2 on: August 19, 2007, 01:21:57 PM »

I've never bothered to try to make the Sky remote control work with the telly. For my simple brain it's easier to have a different RC for each piece of equipment, and I've currently got five of them scattered about the lounge.
Logged
  Eric

kitz

  • Administrator
  • Senior Kitizen
  • *
  • Posts: 32609
  • Trinity: Most guys do.
    • http://www.kitz.co.uk
Re: Sky box remote control
« Reply #3 on: August 19, 2007, 01:32:12 PM »

I need to search for a channel list today.   
Ive just swapped my TV over too and the channels are all over the place.

>> I'm sorted.

Glad you got yours sorted - Im hopefully going to do mine later tonight :)
Logged
Please do not PM me with queries for broadband help as I may not be able to respond.
-----
How to get your router line stats :: ADSL Exchange Checker

scottiesmum

  • Guest
Re: Sky box remote control
« Reply #4 on: August 19, 2007, 02:25:39 PM »

I've never bothered to try to make the Sky remote control work with the telly. For my simple brain it's easier to have a different RC for each piece of equipment, and I've currently got five of them scattered about the lounge.



We have the same problem Roseway ....the other evening I was pressing away and NOTHING was happening, just as I asked hubby for some new batteries for the telecommande, he pointed out I was using the cordless 'phone !!! ::) 
Logged

Achilles Last Stand

  • Kitizen
  • ****
  • Posts: 3554
  • http://www.saveplanetrock.co.uk/ Save Planet Rock!
Re: Sky box remote control
« Reply #5 on: August 19, 2007, 03:55:54 PM »

Well, there is one person in our house who collects remote controls - and it's not me!

We both have a Sky one, saves fighting.  I only bother tuning it so I can use the volume control since (i) the adverts have this annoying habit of broadcasting at twice the volume of the programme and (ii) 'is lordship has an annoying habit of going to sleep and not noticing  :-X

Mind you we rarely agree on what to watch so I'm usually on the PC instead [just starting to wonder why I'm bothered, doh!  ::):lol:
Logged

roseway

  • Administrator
  • Senior Kitizen
  • *
  • Posts: 40015
  • Penguins CAN fly
    • DSLstats
Re: Sky box remote control
« Reply #6 on: August 19, 2007, 04:02:25 PM »

>>>the other evening I was pressing away and NOTHING was happening, just as I asked hubby for some new batteries for the telecommande, he pointed out I was using the cordless 'phone !!!

 :lol:

You're not blonde are you? (Runs for cover).
Logged
  Eric

scottiesmum

  • Guest
Re: Sky box remote control
« Reply #7 on: August 19, 2007, 09:38:48 PM »

Roseway ... no I'm brunette (ish) !!  ... but I'm certainly considering a bottle of peroxide   ::)
Logged

Accordion

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 468
Re: Sky box remote control
« Reply #8 on: August 19, 2007, 10:11:46 PM »

You've been missing your medication again Kate!

Or was it dial-a-channel? :lol:
Logged

scottiesmum

  • Guest
Re: Sky box remote control
« Reply #9 on: August 20, 2007, 01:43:06 PM »

 :lol:   No it's definitely the medication !! :P
Logged

Floydoid

  • Addicted Kitizen
  • *****
  • Posts: 8592
  • Prog Rock Fan
Re: Sky box remote control
« Reply #10 on: August 20, 2007, 06:58:52 PM »


Having searched the Sky site to no avail, I have just navigated the long way to a remore user manual and it's all there so - as long as it works - I'm sorted

I actually meant do a bit of googling - that's how I find manuals, but glad you got sorted. :)
Logged
"A common mistake that people make when trying to design something completely foolproof is to underestimate the ingenuity of complete fools." - Douglas Adams, Mostly Harmless
 

anything