Kitz ADSL Broadband Information
adsl spacer  
Support this site
Home Broadband ISPs Tech Routers Wiki Forum
 
     
   Compare ISP   Rate your ISP
   Glossary   Glossary
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Author Topic: Is VMG132-B30A suitable for UK lines ?  (Read 256 times)

hushcoden

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 264
Is VMG132-B30A suitable for UK lines ?
« on: March 29, 2020, 10:34:42 AM »

Sorry if it's a dumb question, but if I use a DSL cable RJ45 <--> RJ11, would a VMG1312-B30A work with UK lines  ?
Logged

hacktrix2006

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 285
    • ADSL Stats:
Re: Is VMG132-B30A suitable for UK lines ?
« Reply #1 on: March 29, 2020, 10:40:27 AM »

If you have a NTE5 pre-filtered socket then yes.

Modem (RJ11) -> Phone socket (RJ45)

It's how I run on my connection.

Not sure for micro-filters though them little splitter boxes.

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

Logged
ADSL Stats: http://solidus1983.mynetgear.com:65508/index.html
(Only used during Diagnostics and requesting for advise)

tubaman

  • Addicted Kitizen
  • *****
  • Posts: 5270
Re: Is VMG132-B30A suitable for UK lines ?
« Reply #2 on: March 29, 2020, 11:08:29 AM »

Are you sure you have the B30A version as that is for ISDN lines so will not work with ADSL or VDSL.
You need the B10A version if you are planning to use it on a standard UK line.
 :)
Logged
BT FTTC 80/20 Huawei Cab - Zyxel VMG8924-B10A

hacktrix2006

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 285
    • ADSL Stats:
Re: Is VMG132-B30A suitable for UK lines ?
« Reply #3 on: March 29, 2020, 11:11:49 AM »

Good point there. I am using a VMG1312-B10A.

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

Logged
ADSL Stats: http://solidus1983.mynetgear.com:65508/index.html
(Only used during Diagnostics and requesting for advise)

hushcoden

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 264
Re: Is VMG132-B30A suitable for UK lines ?
« Reply #4 on: March 29, 2020, 11:45:32 AM »

Understood... it's a shame as I could have bougth it for just 5...  ::)
Logged

tubaman

  • Addicted Kitizen
  • *****
  • Posts: 5270
Re: Is VMG132-B30A suitable for UK lines ?
« Reply #5 on: March 29, 2020, 11:57:14 AM »

Understood... it's a shame as I could have bougth it for just 5...  ::)

Is it definitely the B30A or has it been mis-described, as I would have thought the B30A was quite a rare thing in this country?
 :)
Logged
BT FTTC 80/20 Huawei Cab - Zyxel VMG8924-B10A

hushcoden

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 264
Re: Is VMG132-B30A suitable for UK lines ?
« Reply #6 on: March 29, 2020, 12:33:04 PM »

Is it definitely the B30A or has it been mis-described, as I would have thought the B30A was quite a rare thing in this country?
 :)
I'd say so as seller put this in the description: VMG1312-B30A-DE01V1F
Logged
 

anything