Kitz ADSL Broadband Information
adsl spacer  
Support this site
Home Broadband ISPs Tech Routers Wiki Forum
 
     
   Compare ISP   Rate your ISP
   Glossary   Glossary
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: 1 2 3 [4]

Author Topic: Ubiquiti USG/ER users  (Read 2167 times)

Westie

  • Kitizen
  • ****
  • Posts: 1568
Re: Ubiquiti USG/ER users
« Reply #45 on: February 09, 2019, 10:02:50 PM »

@peggs

PM sent
Logged

peggs

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 8
Re: Ubiquiti USG/ER users
« Reply #46 on: February 10, 2019, 02:45:42 PM »

Hi,

Decided to hold onto it for a bit longer. Had whole Zyxel setup delivered, but performance is worst that Unifi

Thansks
@peggs

PM sent
Logged

michty_me

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 595
Re: Ubiquiti USG/ER users
« Reply #47 on: February 13, 2019, 12:43:12 PM »

I've got another oddity I've found on my ER.
I opened the GUI today to rename what was on each Ethernet port and noticed eth4 Poe is set to off although my ac-lite is currently powered from it and discoverable in the controller software.
Must be a bug in guessing?
Logged

michty_me

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 595
Re: Ubiquiti USG/ER users
« Reply #48 on: February 13, 2019, 05:08:39 PM »

I thought it could have possibly been a browser issue as I remember reading posts on the forum a while ago where users reported issues with Firefox or chrome.
I renamed it anyway where it then disconnected and I could switch the PoE back on.
Logged
Pages: 1 2 3 [4]