Kitz ADSL Broadband Information
adsl spacer  
Support this site
Home Broadband ISPs Tech Routers Wiki Forum
 
     
   Compare ISP   Rate your ISP
   Glossary   Glossary
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Author Topic: find-dp-number-via-openreach-checker  (Read 1371 times)

adslmax

  • Kitizen
  • ****
  • Posts: 1241
find-dp-number-via-openreach-checker
« on: August 09, 2018, 12:03:01 PM »

Seem interesting here: http://forums.thinkbroadband.com/fibre/f/4597592-find-dp-number-via-openreach-checker.html

It's seem no ones understand how to get it! lol
Logged

Bowdon

  • Content Team
  • Kitizen
  • *
  • Posts: 2128
Re: find-dp-number-via-openreach-checker
« Reply #1 on: August 09, 2018, 12:37:11 PM »

I asked if he'd write a step by step guide on how he did it.

Though I'm not sure how useful the information is without knowing where the dp is?
Logged
BT Infinity 2 - Smart Hub 6 - ECI Cab

adslmax

  • Kitizen
  • ****
  • Posts: 1241
Re: find-dp-number-via-openreach-checker
« Reply #2 on: August 09, 2018, 12:39:38 PM »

If there is DP then where is it? As the DP number won't be marked on the ground.
Logged

j0hn

  • Kitizen
  • ****
  • Posts: 3116
Re: find-dp-number-via-openreach-checker
« Reply #3 on: August 09, 2018, 01:52:45 PM »

If you have an overhead feed then the DP will likely be on your local telegraph pole.

If you have an underground feed then the DP will likely be in the nearest underground chamber.
Logged
BT FTTP 160/30 - BQM - speed test

adslmax

  • Kitizen
  • ****
  • Posts: 1241
Re: find-dp-number-via-openreach-checker
« Reply #4 on: August 10, 2018, 12:16:32 AM »

Mine is DP 544 (I think it copper Distribution Point, not fibre Distribution Point)

Logged

dee.jay

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 468
Re: find-dp-number-via-openreach-checker
« Reply #5 on: September 13, 2018, 09:19:57 AM »

Found mine, not really sure what I can do with that information, however?
Logged
Sky + AAISP FTTC ~ 130/34 combined @ 3dB HG612's
Routed by pfSense on VMware ESX 6.7 on Ryzen 3 3200
 

anything