Kitz ADSL Broadband Information
adsl spacer  
Support this site
Home Broadband ISPs Tech Routers Wiki Forum
 
     
   Compare ISP   Rate your ISP
   Glossary   Glossary
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 83

Author Topic: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)  (Read 324303 times)

shdf

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 378
    • Liveboxinfo
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #690 on: February 20, 2018, 04:48:14 PM »

in my case it works as i said and it keeps the root after an upgrade/downgrade from the GUI or autoflashgui.
An update from CWMP can't happen to me.  :) we know since the begining that when an update is coming from CWMP you lose the root, but now it's not a problem with autoflashgui you can always go back.
Logged
DGA4130 Firmware 2.2.0 Gui 9.5.x Stable
DGA4132 Firmware 2.2.0 Gui 9.5.x Stable
MEGA : Removed

surrealiz3

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 12
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #691 on: February 20, 2018, 04:51:09 PM »

hi sry to deviate , can you guys point me to a working toolchain for this router ?


thanks
Logged

Ivymike

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 100
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #692 on: February 20, 2018, 05:07:12 PM »

in my case it works as i said and it keeps the root after an upgrade/downgrade from the GUI or autoflashgui.
An update from CWMP can't happen to me.  :) we know since the begining that when an update is coming from CWMP you lose the root, but now it's not a problem with autoflashgui you can always go back.
yes i know... i reporeted what happen if someone make a remote upgrade. It's different from before 
Logged

bilbokitz

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 211
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #693 on: February 20, 2018, 05:09:27 PM »

yes i know... i reporeted what happen if someone make a remote upgrade. It's different from before

https://www.ilpuntotecnicoeadsl.com/

There is a dga4130 openwrt thread there which might mention it.
Logged
Alcatel Cab 200/20 Vectored VDSL 35b - Technicolor DGA4130 Bridged + Asus RT-AC86U Asuswrt-Merlin

Ivymike

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 100
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #694 on: February 20, 2018, 05:22:27 PM »

https://www.ilpuntotecnicoeadsl.com/

There is a dga4130 openwrt thread there which might mention it.

Maybe i write bad... i only reported what happen now with new firmware remote upgrade.
that forum is the worst i had seen
« Last Edit: February 20, 2018, 05:24:50 PM by Ivymike »
Logged

surrealiz3

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 12
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #695 on: February 20, 2018, 05:26:57 PM »

they have something indeed ...

italians very patriots :)
Logged

Ivymike

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 100
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #696 on: February 20, 2018, 05:37:41 PM »

they have something indeed ...

italians very patriots :)
i don't think so...


@shdf aria doesn't work... installed but if i click on GUI or by browser i receive "404 Not Found"
Logged

shdf

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 378
    • Liveboxinfo
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #697 on: February 20, 2018, 06:05:11 PM »

Did you restart nginx after installing the GUI ?

everything is explained here : http://forum.kitz.co.uk/index.php/topic,20343.msg365238.html#msg365238
 if it doesn't work then i'm sure you didn't do something correctly, it works perfectly to me on both dga4130/dga4132.
Anyway i can't troubleshoot anything with just a "it doesn't work" without any details, screenshots, configs etc...i don't even know how you installed it.
« Last Edit: February 20, 2018, 06:10:24 PM by shdf »
Logged
DGA4130 Firmware 2.2.0 Gui 9.5.x Stable
DGA4132 Firmware 2.2.0 Gui 9.5.x Stable
MEGA : Removed

Ivymike

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 100
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #698 on: February 20, 2018, 06:23:37 PM »

Did you restart nginx after installing the GUI ?

everything is explained here : http://forum.kitz.co.uk/index.php/topic,20343.msg365238.html#msg365238
 if it doesn't work then i'm sure you didn't do something correctly, it works perfectly to me on both dga4130/dga4132.
Anyway i can't troubleshoot anything with just a "it doesn't work" without any details, screenshots, configs etc...i don't even know how you installed it.
yes obviously... i wouldn't want that in 1.1.0 official there was something different


EDIT: solved, i forgot to drag and drop a file in directory aria
« Last Edit: February 20, 2018, 06:29:34 PM by Ivymike »
Logged

shdf

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 378
    • Liveboxinfo
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #699 on: February 20, 2018, 08:40:24 PM »

Logged
DGA4130 Firmware 2.2.0 Gui 9.5.x Stable
DGA4132 Firmware 2.2.0 Gui 9.5.x Stable
MEGA : Removed

eclp

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 136
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #700 on: February 20, 2018, 08:43:39 PM »

Insolence!
Logged
DGA4132 Firmware 1.1.0 + TIM-GUI unlocked
DGA4132 Test device unlocked

Ivymike

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 100
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #701 on: February 20, 2018, 10:52:46 PM »




I have no words...

Everybody on my site  ;) ;D ;D
« Last Edit: February 20, 2018, 11:28:28 PM by Ivymike »
Logged

Ivymike

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 100
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #702 on: February 21, 2018, 01:20:02 PM »

how can see my files on pendrive in usb2 from remote connection?

i can see it only if wifi connected 
Logged

shdf

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 378
    • Liveboxinfo
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #703 on: February 21, 2018, 02:01:37 PM »

i don't have any probleme with my pc connected on ethernet. my wifi is actually disabled. going to \\192.168.1.1 you should see your usb key.
Logged
DGA4130 Firmware 2.2.0 Gui 9.5.x Stable
DGA4132 Firmware 2.2.0 Gui 9.5.x Stable
MEGA : Removed

Ivymike

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 100
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #704 on: February 21, 2018, 02:19:30 PM »

i don't have any probleme with my pc connected on ethernet. my wifi is actually disabled. going to \\192.168.1.1 you should see your usb key.

no i meant if i'm at work, how can see my files on usb connected on modem's usb port?
Logged
Pages: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 83
 

anything