Kitz ADSL Broadband Information
adsl spacer  
Support this site
Home Broadband ISPs Tech Routers Wiki Forum
 
     
   Compare ISP   Rate your ISP
   Glossary   Glossary
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 79

Author Topic: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)  (Read 138767 times)

bilbokitz

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 207
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #630 on: February 12, 2018, 08:17:01 PM »

Logged
Alcatel Cab 200/20 Vectored VDSL - Technicolor DGA4130 Bridged + Asus RT-AC86U Asuswrt-Merlin

shdf

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 365
    • Liveboxinfo
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #631 on: February 12, 2018, 08:51:52 PM »

@bilbo, did you copy the file ? did you see my previous message ?
Logged
DGA4130 Firmware 1.1.0 GUI TIM unlocked
DGA4132 Firmware 1.1.0 GUI TIM unlocked
MEGA : https://mega.nz/#F!yM0RkJjT!I7Y8-mreSHLUW7uPuZtZgQ

bilbokitz

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 207
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #632 on: February 12, 2018, 09:36:17 PM »

I have manually copied /www/docroot/modals/port-mirror-modal.lp yes.

Logged
Alcatel Cab 200/20 Vectored VDSL - Technicolor DGA4130 Bridged + Asus RT-AC86U Asuswrt-Merlin

bilbokitz

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 207
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #633 on: February 12, 2018, 09:41:07 PM »

shdf I DO have the mirror now after editing the web file, I had thought your tarball had it in already.   :)
Logged
Alcatel Cab 200/20 Vectored VDSL - Technicolor DGA4130 Bridged + Asus RT-AC86U Asuswrt-Merlin

Ivymike

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 100
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #634 on: February 12, 2018, 09:56:27 PM »

@Ivymike
i didn't install this blacklist, i think it must be tested by who made it...i don't have the phone service working with that modem so i can't test anything.

Ok could you say to puandr on ilpuntotecnico&adsl to contact me on hwupgrade.it forum for problem with blacklist?
i've been suspended without reason from ilpuntotecnico&adsl
 
Logged

bilbokitz

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 207
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #635 on: February 12, 2018, 10:24:11 PM »

Great I was able to get the original broadband tile back but keep the bridged view within the card:

tablecontent[#tablecontent + 1] = {
        name = "bridge",
        default = false,
        description = "Bridge Mode",
        view = "broadband-bridge.lp",
        card = "002_broadband_xdsl.lp",
        check = function()   
               if wansensing == "0" and wan_mode == "bridge" then
                  return true

Logged
Alcatel Cab 200/20 Vectored VDSL - Technicolor DGA4130 Bridged + Asus RT-AC86U Asuswrt-Merlin

eclp

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 136
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #636 on: February 13, 2018, 10:18:01 AM »

Is anyone know how to turn off all status LEDs completely?

 :)
Logged
DGA4132 Firmware 1.1.0 + TIM-GUI unlocked
DGA4132 Test device unlocked

Ivymike

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 100
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #637 on: February 13, 2018, 10:56:02 AM »

Is anyone know how to turn off all status LEDs completely?

 :)
I've made this mod so i think yes

Logged

eclp

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 136
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #638 on: February 13, 2018, 11:10:45 AM »

First class!  ;D
 
Can you give instructions on how to deactivate all LEDs?

 :)
Logged
DGA4132 Firmware 1.1.0 + TIM-GUI unlocked
DGA4132 Test device unlocked

Ivymike

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 100
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #639 on: February 13, 2018, 11:17:08 AM »

I haven't tried yet to turn off all led but i changed my leds and flashing time, modding file: stateMachines.lua in /etc/ledfw
Logged

eclp

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 136
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #640 on: February 13, 2018, 11:35:11 AM »

Thank you.... but I think you can only change colors there.

 :)
Logged
DGA4132 Firmware 1.1.0 + TIM-GUI unlocked
DGA4132 Test device unlocked

Ivymike

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 100
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #641 on: February 13, 2018, 12:21:37 PM »

I just tried to mod this file... all leds off except "internet" but i forgot an option certainly

it would better if there was an option or button to turn on/off leds
Logged

shdf

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 365
    • Liveboxinfo
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #642 on: February 13, 2018, 12:30:46 PM »

if the lights are so annoying just put a book on the modem or turn it upside down  ::)
Logged
DGA4130 Firmware 1.1.0 GUI TIM unlocked
DGA4132 Firmware 1.1.0 GUI TIM unlocked
MEGA : https://mega.nz/#F!yM0RkJjT!I7Y8-mreSHLUW7uPuZtZgQ

Ivymike

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 100
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #643 on: February 13, 2018, 12:36:44 PM »

if the lights are so annoying just put a book on the modem or turn it upside down  ::)
:lol: ;)

i prefer to leave leds on for a visual check
Logged

roseway

  • Administrator
  • Senior Kitizen
  • *
  • Posts: 39335
  • Penguins CAN fly
    • DSLstats
Re: Modem/Router VDSL2 Technicolor DGA4130 (BCM63138)
« Reply #644 on: February 13, 2018, 02:12:53 PM »

These might be useful.

Logged
  Eric
Pages: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 79