Kitz ADSL Broadband Information
adsl spacer  
Support this site
Home Broadband ISPs Tech Routers Wiki Forum
 
     
   Compare ISP   Rate your ISP
   Glossary   Glossary
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: 1 ... 27 28 [29]

Author Topic: Virgin Media coming to Thanet?  (Read 52983 times)

stevebrass

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 154
Re: Virgin Media coming to Thanet?
« Reply #420 on: September 14, 2018, 10:41:12 PM »

I've been with Virgin - 50mbs package for a few months. Not a hitch at all running with the Super Hub 3 in modem mode with Netgear Orbi attached.

My only downtime was when new SH firmware was installed a month or so ago. Now on  9.1.116.608.
Logged
Netgear Orbi; Virgin Super Hub 3 in modem mode.

CarlT

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 996
  • Next generation network design and deployment
Re: Virgin Media coming to Thanet?
« Reply #421 on: September 22, 2018, 02:15:59 PM »

As this has become a more general Virgin Media thread:

Binning them on the Voom 3 business service here.

I am aware of some of their plans for future products, though not the specific timelines and regardless they don't impact me as they're unlikely to be with us in time.

Their 350/20 will be replaced by 2 x 65/19.5 VDSL lines that will use secret sauce to bond them.
Logged
-----
Deploying better networks, not just faster ones.

SlimJ

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 2
Re: Virgin Media coming to Thanet?
« Reply #422 on: October 04, 2018, 09:56:15 AM »

Hi, do we know if there are any further plans to expand service to villages surrounding Thanet?  Would be nice to have the service available in Minster & Monkton.
Logged

Ronski

  • Helpful
  • Kitizen
  • *
  • Posts: 2918
Re: Virgin Media coming to Thanet?
« Reply #423 on: October 04, 2018, 10:16:00 AM »

I only know what CLOKent posted in this post, which is Minster would be considered at a later date. If you get as many locals as possible to register an interest it might help. You could also PM CLOKent to find out if they know anything.
Logged
Formerly restrained by ECI and ali,  now surfing along at 388/21  ;D

Chrysalis

  • Content Team
  • Addicted Kitizen
  • *
  • Posts: 5538
Re: Virgin Media coming to Thanet?
« Reply #424 on: October 05, 2018, 03:02:31 PM »

Carl is it because of the possible future rollout of DS-Lite you moving away?
Logged
Sky Fiber Pro - Billion 8800NL bridge & PFSense BOX running PFSense 2.4 - ECI Cab - LINE STATISTICS CLICK HERE

Ronski

  • Helpful
  • Kitizen
  • *
  • Posts: 2918
Re: Virgin Media coming to Thanet?
« Reply #425 on: October 05, 2018, 03:18:10 PM »

I'm pretty sure the major reason is lack of upload speed.
Logged
Formerly restrained by ECI and ali,  now surfing along at 388/21  ;D

Chrysalis

  • Content Team
  • Addicted Kitizen
  • *
  • Posts: 5538
Re: Virgin Media coming to Thanet?
« Reply #426 on: October 11, 2018, 01:01:42 AM »

ok thanks guys, the second link has access denied.
Logged
Sky Fiber Pro - Billion 8800NL bridge & PFSense BOX running PFSense 2.4 - ECI Cab - LINE STATISTICS CLICK HERE

dog-man

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 1
Re: Virgin Media coming to Thanet?
« Reply #427 on: January 03, 2019, 07:55:18 PM »

I know that my street in Broadstairs has gone live and Virgin are accepting orders.

However, I note that only the Vivid 200 (Or whatever it is called) is the max available. I was looking forward to the fastest internet speeds.
Is it normal for an area NOT to have the fastest speed available upon launch?
Logged

Ronski

  • Helpful
  • Kitizen
  • *
  • Posts: 2918
Re: Virgin Media coming to Thanet?
« Reply #428 on: January 03, 2019, 08:01:45 PM »

I had exactly the same issue when our's went live. I PM'd @CLOKent and they managed to get the issue sorted, apparently they hadn't set something up to say the area was capable of supporting Vivid 350. Their words were some paperwork hadn't been checked and uploaded and once done it basically required a switch to be flipped.

PS. Welcome to the forums.
Logged
Formerly restrained by ECI and ali,  now surfing along at 388/21  ;D

broadstairs

  • Kitizen
  • ****
  • Posts: 3147
Re: Virgin Media coming to Thanet?
« Reply #429 on: January 04, 2019, 11:07:10 AM »

I've just PM'd clokent as Crow Hill is still not showing any availability and it's 6 months since they ruined our pavement and blocked the drains installing it. We have a VM box about 30 yards don the road which was worked on months ago.

A bit academic now as I had to re-contract with TT for 18 months but at least I was able to negotiate a very cheap deal.

Stuart
Logged
ISP:TalkTalk Connection:FTTC Cab:ECI Router:Netgear D6220

supernoodles

  • Member
  • **
  • Posts: 32
Re: Virgin Media coming to Thanet?
« Reply #430 on: January 11, 2019, 03:51:20 PM »

sadly my building on blements road still never got cabled despite there being cables right outside it and t-junction's right outside too :/ ended up recontracting to plusnet guess ill try again when i move out of here.
Logged

CarlT

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 996
  • Next generation network design and deployment
Re: Virgin Media coming to Thanet?
« Reply #431 on: January 13, 2019, 01:13:19 PM »

ok thanks guys, the second link has access denied.

I'm on VMB. My public IP addresses are going nowhere whether running over static or dynamic.
Logged
-----
Deploying better networks, not just faster ones.
Pages: 1 ... 27 28 [29]
 

anything