Kitz ADSL Broadband Information
adsl spacer  
Support this site
Home Broadband ISPs Tech Routers Wiki Forum
 
     
   Compare ISP   Rate your ISP
   Glossary   Glossary
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 129

Author Topic: MyDSLWebStats - Remote Web-based Monitoring  (Read 470896 times)

daveesh1

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 282
Re: MyDSLWebStats - Remote Web-based Monitoring
« Reply #720 on: September 20, 2015, 10:46:27 AM »

Hi Also donated username is shown in green but still saying not avaliable for new options
Logged

broadstairs

  • Kitizen
  • ****
  • Posts: 3510
Re: MyDSLWebStats - Remote Web-based Monitoring
« Reply #721 on: September 20, 2015, 10:47:03 AM »

The DLM data popup is not showing on my screen, no matter how long or where I hover my mouse. If I hover over the traffic lights I do get a small black popup with text display but that's all. What am I doing wrong?

Stuart (broadstair on mydslwebstats)
Logged
ISP:TalkTalk Connection:FTTC Cab:ECI Router:Zyxel VMG3925

les-70

  • Kitizen
  • ****
  • Posts: 1255
Re: MyDSLWebStats - Remote Web-based Monitoring
« Reply #722 on: September 20, 2015, 11:01:32 AM »

Looks good  :) - thanks.  Only issue here is that you seem to have tick "show status" each time you open it.  Other settings seem to be remembered.
Logged

g3uiss

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 705
  • You never too old to learn
    • Midas Solutions
Re: MyDSLWebStats - Remote Web-based Monitoring
« Reply #723 on: September 20, 2015, 11:13:32 AM »

Great stuff Tony really great interface

Tony
Logged
Zen FTTC X 2 HG612 modems with Vigor 2925

roseway

  • Administrator
  • Senior Kitizen
  • *
  • Posts: 40474
  • Penguins CAN fly
    • DSLstats
Re: MyDSLWebStats - Remote Web-based Monitoring
« Reply #724 on: September 20, 2015, 11:14:55 AM »

The DLM data popup is not showing on my screen, no matter how long or where I hover my mouse. If I hover over the traffic lights I do get a small black popup with text display but that's all. What am I doing wrong?

Stuart (broadstair on mydslwebstats)

Click on the traffic lights.
Logged
  Eric

g3uiss

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 705
  • You never too old to learn
    • Midas Solutions
Re: MyDSLWebStats - Remote Web-based Monitoring
« Reply #725 on: September 20, 2015, 11:19:01 AM »

I did its great  :)
Logged
Zen FTTC X 2 HG612 modems with Vigor 2925

tbailey2

  • Kitizen
  • ****
  • Posts: 1245
Re: MyDSLWebStats - Remote Web-based Monitoring
« Reply #726 on: September 20, 2015, 11:30:26 AM »

Okay, more hair has fallen out  ???

Hopefully the problem with donees not being recognised for the new interface has been sorted so if those affected can refresh the whole interface and see if it works as it should please and let know.... Really stupid bug but next to impossible to find quickly (an extraneous space appended to user names.  :-X ...)
Logged
Tony
My Books!
Plusnet 80/20 - DSLstats - HG612/TG582n - ECI

daveesh1

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 282
Re: MyDSLWebStats - Remote Web-based Monitoring
« Reply #727 on: September 20, 2015, 11:35:42 AM »

Hi

Yes new options seems to be working fine on mine now thanks a lot.
Logged

tbailey2

  • Kitizen
  • ****
  • Posts: 1245
Re: MyDSLWebStats - Remote Web-based Monitoring
« Reply #728 on: September 20, 2015, 11:37:24 AM »

Looks good  :) - thanks.  Only issue here is that you seem to have tick "show status" each time you open it.  Other settings seem to be remembered.

Under what conditions please? It survives an interface reload here.....

Edit: Can you check that your Cookies are set to NOT expire when you close the browser or end a session please? They need to be persistent.

And I was going to add are you using the wider graphs as it doesn't work on the original ones but you have discovered that...
« Last Edit: September 20, 2015, 12:08:47 PM by tbailey2 »
Logged
Tony
My Books!
Plusnet 80/20 - DSLstats - HG612/TG582n - ECI

freelander

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 119
Re: MyDSLWebStats - Remote Web-based Monitoring
« Reply #729 on: September 20, 2015, 11:56:47 AM »

all seams to be working here , i can get more info about the traffic lights if i hover my cursor above but how do i get the full interface that is shown on your post about the update please

cheers
chris
Logged

tbailey2

  • Kitizen
  • ****
  • Posts: 1245
Re: MyDSLWebStats - Remote Web-based Monitoring
« Reply #730 on: September 20, 2015, 11:58:14 AM »

all seams to be working here , i can get more info about the traffic lights if i hover my cursor above but how do i get the full interface that is shown on your post about the update please

cheers
chris

Click on the traffic lights... Does it show a hand cursor if you hover over them? Have you got popups enabled?
Logged
Tony
My Books!
Plusnet 80/20 - DSLstats - HG612/TG582n - ECI

les-70

  • Kitizen
  • ****
  • Posts: 1255
Re: MyDSLWebStats - Remote Web-based Monitoring
« Reply #731 on: September 20, 2015, 11:59:18 AM »

  It is Chrome on XP! . All settings look fine and everything else is remembered OK.  No expiry is set.   The status setting is lost when ever new page or tab is opened.   I also have just noticed that if I open MDWS in one tab and enable it, then when second tab opens MDWS  then both tabs don't have the setting set. Opening the second tab resets the first tab status to off.
Logged

g3uiss

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 705
  • You never too old to learn
    • Midas Solutions
Re: MyDSLWebStats - Remote Web-based Monitoring
« Reply #732 on: September 20, 2015, 11:59:45 AM »

FYI I couldn't get the info from the traffic lights on a tablet before. V2 :) now works on both Android and Apple
Logged
Zen FTTC X 2 HG612 modems with Vigor 2925

broadstairs

  • Kitizen
  • ****
  • Posts: 3510
Re: MyDSLWebStats - Remote Web-based Monitoring
« Reply #733 on: September 20, 2015, 12:00:28 PM »

Click on the traffic lights.

That does nothing, on my screen (Firefox in Linux) does not show the traffic lights as a link. However I see the new screen on my W7 PC and it does work. I have cleared the cache in Linux but still shows the old layout.

Stuart
Logged
ISP:TalkTalk Connection:FTTC Cab:ECI Router:Zyxel VMG3925

freelander

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 119
Re: MyDSLWebStats - Remote Web-based Monitoring
« Reply #734 on: September 20, 2015, 12:06:54 PM »

all working, I had to change graph size from original to standard  :)
Logged
Pages: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 129
 

anything