Kitz ADSL Broadband Information
adsl spacer  
Support this site
Home Broadband ISPs Tech Routers Wiki Forum
 
     
   Compare ISP   Rate your ISP
   Glossary   Glossary
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 64

Author Topic: ZyXEL VMG8324-B10A Firmware  (Read 347475 times)

kitz

  • Administrator
  • Senior Kitizen
  • *
  • Posts: 32290
  • Trinity: Most guys do.
    • http://www.kitz.co.uk
Re: ZyXEL VMG8324-B10A Firmware
« Reply #465 on: May 02, 2016, 03:02:40 PM »

I havent checked prices recently, but Eclipse and Kcom are 2 places who normally retail new VMG8324/VMG8924 at about the best price.

Stuff-UK usually sell them, but it looks like they only have the VMG8924 at the mo.

ETA
Eclipse site no more and redirects to kcom where they list the VMG8324 but I cant see a way for non customers to purchase them any more. :(
Logged
Please do not PM me with queries for broadband help as I may not be able to respond.
-----
How to get your router line stats :: ADSL Exchange Checker

digitalnemesis

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 305
Re: ZyXEL VMG8324-B10A Firmware
« Reply #466 on: May 04, 2016, 02:14:09 PM »

Is the latest firmware 1.00(AAKL.14)C0?
Logged

skyeci

  • Kitizen
  • ****
  • Posts: 1151
    • skyECI line stats
Re: ZyXEL VMG8324-B10A Firmware
« Reply #467 on: May 04, 2016, 03:08:42 PM »

Yes
Logged
Sky Fibre Pro - billion 8800nl V1 (bridge mode) + Opnsense(i5 Qotom) with IPV6 , AC-88U WAP- ECI cab,

click for line stats by pi3/ECI cab


click for line stats by pi3/Huawei cab 

PhilipD

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 450
Re: ZyXEL VMG8324-B10A Firmware
« Reply #469 on: May 04, 2016, 04:17:43 PM »

Hi

We don't know the difference, but I would be inclined to use the file with the 8-4-2016 date, as this is newer than the tweak.nl site.

ZyXEL need to sort out their source control and version numbers, I returned one because it kept crashing and everyone said theirs didn't, and it was because I was using a different version 7 of the firmware to everyone else's version 7, I assumed they were all the same as they would be for any other manufacturer.

Regards

Phil
Logged

digitalnemesis

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 305
Re: ZyXEL VMG8324-B10A Firmware
« Reply #470 on: May 04, 2016, 04:22:01 PM »

Which firmware are you on now?
Logged

skyeci

  • Kitizen
  • ****
  • Posts: 1151
    • skyECI line stats
Re: ZyXEL VMG8324-B10A Firmware
« Reply #471 on: May 04, 2016, 05:24:11 PM »

I use the 14c that is now on zyxel ftp. Not seen any issues yet though I use bridge mode.
Logged
Sky Fibre Pro - billion 8800nl V1 (bridge mode) + Opnsense(i5 Qotom) with IPV6 , AC-88U WAP- ECI cab,

click for line stats by pi3/ECI cab


click for line stats by pi3/Huawei cab 

digitalnemesis

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 305
Re: ZyXEL VMG8324-B10A Firmware
« Reply #472 on: May 04, 2016, 05:35:47 PM »

One thing I noticed is plugging in USB device causes the router to reboot?

3G backup works fine though.
Logged

npr

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 255
Re: ZyXEL VMG8324-B10A Firmware
« Reply #473 on: May 04, 2016, 08:06:15 PM »

Are you using the correct 2A power supply?
No problem with it rebooting on usb here.
Logged

digitalnemesis

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 305
Re: ZyXEL VMG8324-B10A Firmware
« Reply #474 on: May 04, 2016, 08:44:17 PM »

Are you using the correct 2A power supply?
No problem with it rebooting on usb here.

Yes included 2A adapter. No idea why it rebooted, it hasn't happened since.
Logged

npr

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 255
Re: ZyXEL VMG8324-B10A Firmware
« Reply #475 on: May 05, 2016, 09:58:44 AM »

I suspect this router is not good at memory management, sometimes the memory usage will creep up to the high 80%'s. This usually happens after I've made a few config changes, the reboot button in the GUI does nothing to bring it back down. I have, on occasions, thought the router may be a bit unstable when the memory usage gets in the high 80%'s, having seen the odd unexplained reboot.

I have found, that after making numerous config changes or installing new FW, it's best to reboot the router by turning the power off for around 30 seconds. This tends to bring the memory usage back down to the mid 60%'s were it stays until the next time I mess with the config.  ;)


Logged

youngsyp

  • Member
  • **
  • Posts: 43
Re: ZyXEL VMG8324-B10A Firmware
« Reply #476 on: May 05, 2016, 04:52:09 PM »

Could one of you chaps who've gone to the latest FW version, confirm whether it fixes the scheduling issue(s) seen with the previous version? I.e. if you attempt to configure the scheduler to switch the WiFi adapters off. It wouldn't switch them back on again.

Thanks in advance,

Paul
Logged

ultraview

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 4
Re: ZyXEL VMG8324-B10A Firmware
« Reply #477 on: May 05, 2016, 06:02:18 PM »

We can supply the Zyxel VMG8924-B10A normally for 100.00 + VAT inc free shipping.
But for kitz users will do it for 95.00 + VAT (114 Inc VAT) this includes free delivery.
These are brand new item and ship directly to you.
see http://www.ultraview.net/shop/zyxel-vmg8924-b10a-vdsladsl-wireless-ac-router/
Message me for the discount.

On another not the latest firmware on the UK site is 13 -
ftp://ftp.zyxel.co.uk/VMG8924-B10A/firmware/VMG8924-B10A_1.00(AAKL.13)C0.zip
Logged

digitalnemesis

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 305
Re: ZyXEL VMG8324-B10A Firmware
« Reply #478 on: May 05, 2016, 06:15:52 PM »

We can supply the Zyxel VMG8924-B10A normally for 100.00 + VAT inc free shipping.
But for kitz users will do it for 95.00 + VAT (114 Inc VAT) this includes free delivery.
These are brand new item and ship directly to you.
see http://www.ultraview.net/shop/zyxel-vmg8924-b10a-vdsladsl-wireless-ac-router/
Message me for the discount.

On another not the latest firmware on the UK site is 13 -
ftp://ftp.zyxel.co.uk/VMG8924-B10A/firmware/VMG8924-B10A_1.00(AAKL.13)C0.zip

Can you give me a free review sample?

Ta!
Logged

youngsyp

  • Member
  • **
  • Posts: 43
Re: ZyXEL VMG8324-B10A Firmware
« Reply #479 on: May 06, 2016, 01:25:07 AM »

Could one of you chaps who've gone to the latest FW version, confirm whether it fixes the scheduling issue(s) seen with the previous version? I.e. if you attempt to configure the scheduler to switch the WiFi adapters off. It wouldn't switch them back on again.

Thanks in advance,

Paul
Further to this, I bit the bullet and updated to the latest FW version and can confirm the Power Management scheduling has been fixed.

Cheers,

Paul
Logged
Pages: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 64
 

anything