Kitz ADSL Broadband Information
adsl spacer  
Support this site
Home Broadband ISPs Tech Routers Wiki Forum
 
     
   Compare ISP   Rate your ISP
   Glossary   Glossary
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14

Author Topic: HG612 Stats Editor updates  (Read 41677 times)

Ronski

  • Moderator
  • Kitizen
  • *
  • Posts: 3625
Re: HG612 Stats Editor updates
« Reply #150 on: November 25, 2013, 10:45:42 PM »

Ah, I see now, the file size was zero and therefore it must have been corrupted. This explains why my code couldn't get the version number, it makes sense now.
Logged
Formerly restrained by ECI and ali,  now surfing along at 390/36  ;D

Ronski

  • Moderator
  • Kitizen
  • *
  • Posts: 3625
Re: HG612 Stats Editor updates
« Reply #151 on: December 06, 2013, 10:30:42 PM »

I've added some new features, these are a work in progress but I think the current state is suitable for a beta release, there are more features to be added, so the reason for the slide show option will become more apparent after the next stage  ;)

Code: [Select]
Change log

1.1.5088.39912 06-11-2013

Added graphs tab to stats display tab - this section is a work in progress - more features to be added.
Button to open Ongoing Stats folder
Button to view graphs - resizable form will open with following options:
Duration - filters the durations in the graphs created list
Graphs created - allows to choose which graphs to show.
Graph type - displays the selected graph
Play slide show button
Forwards / backwards button - only visible when playing slide show
Previous/next or Slower/Faster buttons
Close button.


Options for viewing the current stats will also be added later.

All the drop down lists are parsed from the file names, and will only work with the standard folder and file names produced via BE1's graphing scripts.

As before any suggestions or bug reports and also if anybody spots an item on the lists which is not parsed correctly then please let me know.


Latest version can be download from here or via checking for updates if you have a recent version.
« Last Edit: December 06, 2013, 10:37:20 PM by Ronski »
Logged
Formerly restrained by ECI and ali,  now surfing along at 390/36  ;D

NewtronStar

  • Kitizen
  • ****
  • Posts: 4844
Re: HG612 Stats Editor updates
« Reply #152 on: December 11, 2013, 12:11:23 AM »

I like it  :drink:

Logged

Chrysalis

  • Content Team
  • Addicted Kitizen
  • *
  • Posts: 6203
Re: HG612 Stats Editor updates
« Reply #153 on: December 12, 2013, 04:50:16 AM »

something seems wrong with my updater.

when I load the app the updater window says checking for update, then it pauses for about 3 seconds on downloading update then it seems to abort and launch the app as normal.  so I am stuck on the older version.

manual check seems ok tho.

Updater program is present.
Attempting download of latest version file.
Version file downloaded successfully.
Current version         = 1.1.5075.20438
Latest beta version     = 1.1.5089.17223
Latest release version  = 1.0.0.0
Latest updater version  = 1.0.5076.178
Current updater version = 1.0.5076.178

There is an update available to version 1.1.5089.17223
If you view the change log it will open in your browser
Logged
AAISP - Billion 8800NL bridge & PFSense BOX running PFSense 2.4 - ECI Cab - LINE STATISTICS CLICK HERE

Ronski

  • Moderator
  • Kitizen
  • *
  • Posts: 3625
Re: HG612 Stats Editor updates
« Reply #154 on: December 12, 2013, 06:25:58 AM »

Can you attach the GUI error log from the editor directory please and I'll take a look , it's in the scripts folder.
Logged
Formerly restrained by ECI and ali,  now surfing along at 390/36  ;D

Chrysalis

  • Content Team
  • Addicted Kitizen
  • *
  • Posts: 6203
Re: HG612 Stats Editor updates
« Reply #155 on: December 12, 2013, 09:12:22 AM »

whats the filename of the log in question? dont think I have one.
Logged
AAISP - Billion 8800NL bridge & PFSense BOX running PFSense 2.4 - ECI Cab - LINE STATISTICS CLICK HERE

Ronski

  • Moderator
  • Kitizen
  • *
  • Posts: 3625
Re: HG612 Stats Editor updates
« Reply #156 on: December 12, 2013, 09:54:12 AM »

You should have, for a standard install the full path and name is as follows.

Code: [Select]
C:\HG612_Modem_Stats\Scripts\Editor\GUI Error Log.txt
Logged
Formerly restrained by ECI and ali,  now surfing along at 390/36  ;D

BritBrat

  • Kitizen
  • ****
  • Posts: 1356
Re: HG612 Stats Editor updates
« Reply #157 on: December 12, 2013, 10:04:30 AM »

I will be reading these posts soon  :)

Got a HG612 coming in post.
Logged

Ronski

  • Moderator
  • Kitizen
  • *
  • Posts: 3625
Re: HG612 Stats Editor updates
« Reply #158 on: December 12, 2013, 10:50:07 AM »

Good move BritBrat, but bear in mind you'll need to install BE1's stat monitoring program first, my program is only a front end to BE1's stats logging and graphing programs.
  • Download the original full version from freeware files, and extract the files.
  • Then download his updated programs from this post, and extract the files to the scripts folder.
  • Finally download the latest GUI from here and extract the file to the scripts folder.
  • Run the GUI program and set things up on the settings tabs.

Any problems just ask.

Hopefully soon there will be an updated package to simplify things, but time is short at the moment.
Logged
Formerly restrained by ECI and ali,  now surfing along at 390/36  ;D

Chrysalis

  • Content Team
  • Addicted Kitizen
  • *
  • Posts: 6203
Re: HG612 Stats Editor updates
« Reply #159 on: December 12, 2013, 10:58:07 AM »

ok found it, incoming.
Logged
AAISP - Billion 8800NL bridge & PFSense BOX running PFSense 2.4 - ECI Cab - LINE STATISTICS CLICK HERE

Korben_dallas

  • Member
  • **
  • Posts: 81
Re: HG612 Stats Editor updates
« Reply #160 on: December 12, 2013, 11:21:05 AM »

Hi Ronski,

Thanks to your previous help I have been running the stats program sucessfully for a while now, however this morning I went to have a look at the logs and noticed the the last entry was 16:00 yesterday.  I clicked on the gui and I then got a message saying there was a problem opening the modem log then when the gui opened it said there was a gui error.

On looking at the scripts folder I noticed lots of 'IS' running files.

I have attached some logs for your persual and wondered if you could suggest anything.

Got an ongoing problem with disconnects/resyncs, my ISP says it an copper issue and BT say everything is fine.

Let me know if there is anything else specific you need.

Cheers
Logged

Ronski

  • Moderator
  • Kitizen
  • *
  • Posts: 3625
Re: HG612 Stats Editor updates
« Reply #161 on: December 12, 2013, 01:30:40 PM »

ok found it, incoming.

I can't remember for certain, but I think there was a bug that prevented updates via the check at start up,  now you are on the latest version see how it goes next time.

Korben ,  I'll have a look at your logs when I'm on my pc.
Logged
Formerly restrained by ECI and ali,  now surfing along at 390/36  ;D

Bald_Eagle1

  • Helpful
  • Kitizen
  • *
  • Posts: 2721
Re: HG612 Stats Editor updates
« Reply #162 on: December 12, 2013, 07:03:17 PM »


I have attached some logs for your persual and wondered if you could suggest anything.



Looking at your modem_stats.log, it seems that something has corrupted it as the very last row is full of blank spaces.

It may be worth deleting the last couple of rows or even renaming/deleting it to force a new modem_stats.log to be created.



Also, looking at your ERROR.LOG it appears that you have some 'stuck' instances of HG612_stats.exe

You could end these 'stuck' processes via Windows Task Manager.

Logged

Ronski

  • Moderator
  • Kitizen
  • *
  • Posts: 3625
Re: HG612 Stats Editor updates
« Reply #163 on: December 12, 2013, 07:20:14 PM »

We had this happen recently, did it happen to Korben last time as well?
Logged
Formerly restrained by ECI and ali,  now surfing along at 390/36  ;D

Korben_dallas

  • Member
  • **
  • Posts: 81
Re: HG612 Stats Editor updates
« Reply #164 on: December 12, 2013, 07:57:50 PM »

Hi Ronski,

Think your right, thinking more about it this did happen a while back and last time there was some corruption in modem log.

I tried just deleting the last entry in the modem log and restarting the schedule however this made no difference so I renamed the modem log and a new one was created and its now running, will monitor it for now.

Cheers

Logged
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14