Kitz ADSL Broadband Information
adsl spacer  
Support this site
Home Broadband ISPs Tech Routers Wiki Forum
 
     
   Compare ISP   Rate your ISP
   Glossary   Glossary
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Author Topic: http://tesco.com/groceries/ - Is this working for you?  (Read 8785 times)

Azzaka

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 572
  • SysAdmin
    • A Designers Work in Progress
http://tesco.com/groceries/ - Is this working for you?
« on: November 02, 2012, 08:57:31 AM »

http://tesco.com/groceries/   - Is this working for you?  Does your ISP Cache all pages or Proxy the connection. Customer called, the site is not working, looks like the CSS is missing. Several non-zen IP's and all show the same issue. Proxy server with the site cached does show the site but missing the new CSS files.

Can you see it or not in short? I am trying to figure out how wide spread the issue is.

-Azz.
Logged
I Sync', I Auth', therefore I am.
Online

kitz

  • Administrator
  • Senior Kitizen
  • *
  • Posts: 32198
  • Trinity: Most guys do.
    • http://www.kitz.co.uk
Re: http://tesco.com/groceries/ - Is this working for you?
« Reply #1 on: November 02, 2012, 09:21:41 AM »

Works ok via a Be* connection.     Will try mobile in a mo.


---
edit seemed ok via that too for me.

 I notice it redirects to a https for login (obviously)  Ive not logged in as I dont have one... but problems with https always make me wonder about MTU and blocking ICMP.
Just chucking an idea around that may ... or may not help.
« Last Edit: November 02, 2012, 09:35:14 AM by kitz »
Logged
Please do not PM me with queries for broadband help as I may not be able to respond.
-----
How to get your router line stats :: ADSL Exchange Checker

Bald_Eagle1

  • Helpful
  • Kitizen
  • *
  • Posts: 2720
Re: http://tesco.com/groceries/ - Is this working for you?
« Reply #2 on: November 02, 2012, 09:34:51 AM »

Looks O.K. to me - Plusnet connection.
Logged

roseway

  • Administrator
  • Senior Kitizen
  • *
  • Posts: 39504
  • Penguins CAN fly
    • DSLstats
Re: http://tesco.com/groceries/ - Is this working for you?
« Reply #3 on: November 02, 2012, 09:37:03 AM »

Works fine here via TT.
Logged
  Eric

Azzaka

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 572
  • SysAdmin
    • A Designers Work in Progress
Re: http://tesco.com/groceries/ - Is this working for you?
« Reply #4 on: November 02, 2012, 09:38:41 AM »

Hmm interesting, so those who are proxied do work fine.

Thanks all.
Logged
I Sync', I Auth', therefore I am.
Online

UncleUB

  • Helpful
  • Senior Kitizen
  • *
  • Posts: 29543
Re: http://tesco.com/groceries/ - Is this working for you?
« Reply #5 on: November 02, 2012, 11:11:26 AM »

I did notice last night about 10pm that some of the site wouldn't load (using Chrome)I was wanting to look on the toy section.Tried in Firefox and it seemed ok,although a little slow compared to other sites.

Edit.......still the same just now,homepage loads ok but toy section still won't load using Chrome.

Grocery pages load ok though  :shrug2:
« Last Edit: November 02, 2012, 11:16:11 AM by UncleUB »
Logged

GigabitEthernet

  • Kitizen
  • ****
  • Posts: 1920
Re: http://tesco.com/groceries/ - Is this working for you?
« Reply #6 on: November 02, 2012, 12:16:01 PM »

On a Zen connection here. The site loads okay but the formatting is all mucked up. E.g.


Logged

UncleUB

  • Helpful
  • Senior Kitizen
  • *
  • Posts: 29543
Re: http://tesco.com/groceries/ - Is this working for you?
« Reply #7 on: November 02, 2012, 12:35:19 PM »

I also the screen shot posted above(using Firefox),but all is ok in Chrome...and now all the toy section loads ok with Chrome but won't load with Firefox...clearly something is amiss....all other websites I visit load fast both in Chrome and Firefox.
Logged

GigabitEthernet

  • Kitizen
  • ****
  • Posts: 1920
Re: http://tesco.com/groceries/ - Is this working for you?
« Reply #8 on: November 02, 2012, 12:49:15 PM »

I also the screen shot posted above(using Firefox),but all is ok in Chrome...

On my connection, I get the same mucked up page on Firefox, Chrome and Safari (on a different computer).
Logged

Azzaka

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 572
  • SysAdmin
    • A Designers Work in Progress
Re: http://tesco.com/groceries/ - Is this working for you?
« Reply #9 on: November 02, 2012, 01:21:22 PM »

Aye looks like its an issue on Tesco's side. Thanks all for the help. I wanted to make sure it wasnt us.
Logged
I Sync', I Auth', therefore I am.
Online
 

anything