Kitz Forum

Announcements => Site & Forum Discussion => Topic started by: kitz on September 24, 2009, 04:52:26 PM

Title: Site a bit slow?
Post by: kitz on September 24, 2009, 04:52:26 PM
Is anyone else noticing some slowness in page loading times.

Its not the actual site itself.. but google ads that seem to be taking an eon to load, which in turn is slowing stuff down.

Not sure if its just me / my ISP link to google.
Title: Re: Site a bit slow?
Post by: camallison on September 24, 2009, 05:32:04 PM
It's slow for me too - the Google ads seem to be the culprit as you say.

Colin
Title: Re: Site a bit slow?
Post by: UncleUB on September 24, 2009, 05:40:11 PM
Yes me too.Tbh I have noticed this before.Not all the time but on occasions.
Title: Re: Site a bit slow?
Post by: roseway on September 24, 2009, 06:50:06 PM
Yes, me too. :)
Title: Re: Site a bit slow?
Post by: jeffbb on September 24, 2009, 07:17:29 PM
Hi

I have seen it a bit slow sometimes but right now it's like greased lightning :lol:

Regards Jeff
Title: Re: Site a bit slow?
Post by: scottiesmum on September 24, 2009, 08:34:31 PM
I've found it slow in certain areas, mainly when I'm going to post a reply    !!!!!  I thought it was trying to tell me something   :lol:
Title: Re: Site a bit slow?
Post by: kitz on September 25, 2009, 01:59:07 PM
It definitely appears to be googleads thats holding things up.  :mad:
This is what I see when the page is loading  (see screen cap below).

Ive seen a few other minorish complaints out there, but nothing major as it just seems to hold things up for a few seconds.
Nothing on googleads itself though to say theres a problem  :'(