Kitz ADSL Broadband Information
adsl spacer  
Support this site
Home Broadband ISPs Tech Routers Wiki Forum
 
     
   Compare ISP   Rate your ISP
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Author Topic: Problem on login with no user/password  (Read 322 times)

Ansuel

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 9
Problem on login with no user/password
« on: September 10, 2017, 10:43:15 AM »

Hello i manage to install a telnet deamon in my modem (openwrt) but it doesn't require user or password to login...
Would be possibile to insert an option in the programm to bypass this and goes directly to insert command and take output?
@roseway :( pls i really need this... at least now i don't ask about implementing ssh
Logged

roseway

  • Administrator
  • Senior Kitizen
  • *
  • Posts: 38629
  • Penguins CAN fly
    • DSLstats
Re: Problem on login with no user/password
« Reply #1 on: September 10, 2017, 11:18:05 AM »

Yes, I should be able to do that. I can't test it here, so if you can let me know what OS you want it for, I'll make a test version for you to try.
Logged
  Eric

morphium

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 117
Re: Problem on login with no user/password
« Reply #2 on: September 10, 2017, 11:25:02 AM »

Hello i manage to install a telnet deamon in my modem (openwrt) but it doesn't require user or password to login...

Dslstats already works for me with this situation. I simply leave the login name and password fields empty.
Logged

roseway

  • Administrator
  • Senior Kitizen
  • *
  • Posts: 38629
  • Penguins CAN fly
    • DSLstats
Re: Problem on login with no user/password
« Reply #3 on: September 10, 2017, 11:39:46 AM »

I was wondering about that. @Ansuel: can you try it please?

[Edit] Having reminded myself of the code, I see that it already includes the checks that I was going to add ("if login name is blank, bypass the name entry, if password is blank, bypass the password entry").
« Last Edit: September 10, 2017, 11:45:29 AM by roseway »
Logged
  Eric

Ansuel

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 9
Re: Problem on login with no user/password
« Reply #4 on: September 10, 2017, 02:37:55 PM »

I was wondering about that. @Ansuel: can you try it please?

[Edit] Having reminded myself of the code, I see that it already includes the checks that I was going to add ("if login name is blank, bypass the name entry, if password is blank, bypass the password entry").
Actually now i have another problem.. don't know if open new topic or stay here...
Problem is... i manage to add a login system BUT if i select to monitor hlog qln or snr per tone the program crash

How can i help you to underestand the problem ?

hlog output of xdslctl
https://pastebin.com/YRmXPntL
Logged

roseway

  • Administrator
  • Senior Kitizen
  • *
  • Posts: 38629
  • Penguins CAN fly
    • DSLstats
Re: Problem on login with no user/password
« Reply #5 on: September 10, 2017, 03:36:04 PM »

When you say the program crashes, what actually happens? Are there any error messages?
Logged
  Eric

Ansuel

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 9
Re: Problem on login with no user/password
« Reply #6 on: September 10, 2017, 03:59:10 PM »

When you say the program crashes, what actually happens? Are there any error messages?
dslstats has crashed from windows no error message...

When i click start (to start take data from telnet) program crash
Logged

morphium

  • Reg Member
  • ***
  • Posts: 117
Re: Problem on login with no user/password
« Reply #7 on: September 10, 2017, 04:14:22 PM »

hlog output of xdslctl
https://pastebin.com/YRmXPntL

It seems you are using VDSL2 with profile 35b.
Probably dslstats can't handle it because it uses 8191 tones whereas usual connections with profile 17a only have up to 4095 tones?
Logged

Ansuel

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 9
Re: Problem on login with no user/password
« Reply #8 on: September 10, 2017, 04:15:23 PM »

It seems you are using VDSL2 with profile 35b.
Probably dslstats can't handle it because it uses 8191 tones whereas usual connections with profile 17a only have up to 4095 tones?
could be! fix would be just to increase the data to scan right?
Logged

roseway

  • Administrator
  • Senior Kitizen
  • *
  • Posts: 38629
  • Penguins CAN fly
    • DSLstats
Re: Problem on login with no user/password
« Reply #9 on: September 10, 2017, 04:53:51 PM »

Morphium's suggestion is correct, but increasing the tone range up to 8191 would involve a lot of changes which I would be making 'blind' because I couldn't test them. I'm sorry again, but I can't spend any more time on this.
Logged
  Eric

Ansuel

  • Just arrived
  • *
  • Posts: 9
Re: Problem on login with no user/password
« Reply #10 on: September 10, 2017, 05:11:18 PM »

well as 35b is spreading around the world this will be something that sooner or later should be done...  at least add something to show 4000 tones or to prevent crash :(
Logged

burakkucat

  • Global Moderator
  • Senior Kitizen
  • *
  • Posts: 19594
  • Over the Rainbow
    • The ELRepo Project
Re: Problem on login with no user/password
« Reply #11 on: September 10, 2017, 06:37:22 PM »

It seems you are using VDSL2 with profile 35b.
<snip> it uses 8191 tones whereas usual connections with profile 17a only have up to 4095 tones?

A small point: 0 to 8191 is a total of 8192 and 0 to 4095 is 4096.  ;)
Logged
:cat:  100% Linux and, previously, Unix. Co-founder of the ELRepo Project.

Please consider making a donation to support the running of this site.