Kitz ADSL Broadband Information
adsl spacer  
Support this site
Home Broadband ISPs Tech Routers Wiki Forum
 
     
   Compare ISP   Rate your ISP
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: 1 2 [3] 4 5

Author Topic: Ping graph  (Read 2475 times)

rolocollie

  • Member
  • **
  • Posts: 55
Re: Ping graph
« Reply #30 on: May 09, 2017, 03:05:25 PM »

Hi its me again the original problem has returned
Logged

Ronski

  • Helpful
  • Kitizen
  • *
  • Posts: 2242
Re: Ping graph
« Reply #31 on: May 09, 2017, 03:45:50 PM »

Can you move the error window down and take another screenshot so I can also see the url, also post the url as well please.
Logged

tbailey2

  • Kitizen
  • ****
  • Posts: 1120
  • it's is its when it isn't it is. No 'could of'!
    • MyDSLWebStats
Re: Ping graph
« Reply #33 on: May 09, 2017, 04:21:29 PM »

FYI neither this graph nor the one on MDWS (different URL) are updating at the far end....
Logged
Tony [Admin MyDSLWebStats]
Upload & View your stats from anywhere MyDSLWebStats
My Books!
Plusnet 80/20 - DSLstats - HG612/TG582n - ECI

burakkucat

  • Global Moderator
  • Senior Kitizen
  • *
  • Posts: 19363
  • Over the Rainbow
    • The ELRepo Project
Logged
:cat:  100% Linux and, previously, Unix. Co-founder of the ELRepo Project.

Please consider making a donation to support the running of this site.

Ronski

  • Helpful
  • Kitizen
  • *
  • Posts: 2242
Re: Ping graph
« Reply #35 on: May 09, 2017, 04:42:59 PM »

Well I've tried that link here and it works fine, no error's, and it is recording something from just after 2pm.

All my code does to verify the link is valid is make sure it starts with https://www.thinkbroadband.com/broadband/monitoring/quality/share/ or the old form of URL and also that it ends in .png

It doesn't do anything else to verify the link.
« Last Edit: May 09, 2017, 04:53:18 PM by Ronski »
Logged

tbailey2

  • Kitizen
  • ****
  • Posts: 1120
  • it's is its when it isn't it is. No 'could of'!
    • MyDSLWebStats
Re: Ping graph
« Reply #36 on: May 09, 2017, 04:51:07 PM »

So it might but it should now say 4pm at the far right as most of the other 60+ I can see do....

I'd suggest that possibly neither of the two URLs the OP is using are correct/current.
« Last Edit: May 09, 2017, 04:54:08 PM by tbailey2 »
Logged
Tony [Admin MyDSLWebStats]
Upload & View your stats from anywhere MyDSLWebStats
My Books!
Plusnet 80/20 - DSLstats - HG612/TG582n - ECI

Ronski

  • Helpful
  • Kitizen
  • *
  • Posts: 2242
Re: Ping graph
« Reply #37 on: May 09, 2017, 04:55:13 PM »

Good point Tony, certainly something odd going on, the trace now starts at 2pm, it was after 2pm as can be seen in BC's attachment.
Logged

rolocollie

  • Member
  • **
  • Posts: 55
Re: Ping graph
« Reply #38 on: May 09, 2017, 04:56:44 PM »

All I can get is showing 2 pm
Logged

burakkucat

  • Global Moderator
  • Senior Kitizen
  • *
  • Posts: 19363
  • Over the Rainbow
    • The ELRepo Project
Re: Ping graph
« Reply #39 on: May 09, 2017, 04:59:53 PM »

. . . something odd going on, the trace now starts at 2pm, it was after 2pm as can be seen in BC's attachment.

Agreed. Something very odd (or weird).
Logged
:cat:  100% Linux and, previously, Unix. Co-founder of the ELRepo Project.

Please consider making a donation to support the running of this site.

tbailey2

  • Kitizen
  • ****
  • Posts: 1120
  • it's is its when it isn't it is. No 'could of'!
    • MyDSLWebStats
Re: Ping graph
« Reply #40 on: May 09, 2017, 05:02:38 PM »

The OP appears to have changed the MDWS URL  as I can now see that the thumbnail shows what I was seeing (dating back many hours) but the live graph is the other one  ??? . Might be an idea to go and check on TBB what the account status shows for valid monitors, delete any and start again?

EDIT

It seems to be working and updating past 4pm now unless it's a new monitor...
« Last Edit: May 09, 2017, 05:08:46 PM by tbailey2 »
Logged
Tony [Admin MyDSLWebStats]
Upload & View your stats from anywhere MyDSLWebStats
My Books!
Plusnet 80/20 - DSLstats - HG612/TG582n - ECI

rolocollie

  • Member
  • **
  • Posts: 55
Re: Ping graph
« Reply #41 on: May 10, 2017, 04:25:02 AM »

please find enclosed attachment capture 1 shows  @ thinkbroad everything correct capture 2 is my p/c & not refreshing
Logged

rolocollie

  • Member
  • **
  • Posts: 55
Re: Ping graph
« Reply #42 on: May 10, 2017, 04:27:26 AM »

Capture 1 sorry about that meant to put them together
Logged

Ronski

  • Helpful
  • Kitizen
  • *
  • Posts: 2242
Re: Ping graph
« Reply #43 on: May 10, 2017, 06:54:33 AM »

There is nothing wrong with my program, the problem is with Thinkbroadband, there is nothing I can do. My reasoning for this is as follows.

1. When I click on the link you supplied I get the attached graph, which is clearly wrong, this was captured just now at 06:27 yet only shows up to 4pm.
2. The refresh time in the picture of my app you posted is 4:15am, 2 minutes prior to the screen crab being taken - last stats at 4:17.
3. The fact that the refresh time is updated means the code has successfully fetched a graph from TBB.
4. When I click on your graph on MWDS it show's a different graph (the codes under the name are different), but that still does not show correctly. It starts at 6pm and the last time is 4am, it should be 6am
5. I've changed no code for displaying the images and no one else is having issues.
6. Tony has said other users are showing similar issues
7. Similar issues are evident here https://community.plus.net/t5/custom/page/page-id/_PingGraphs
8. It's clearly a problem with TBB!

Your basically saying your car radio is not working because the station it's tuned to is having technical difficulties!

Seeing as you've posted your IP address your using in that last screen shot, I've taken the liberty of creating a monitor to see if it works.

https://www.thinkbroadband.com/broadband/monitoring/quality/share/fe0f3278c05adbb5df07006850efa96c34247bca.png

And so far it doesn't, I'd really expect it to show 6am on there, but it doesn't. It now showing a green trace, but still does not show 6am.

The problem is with TBB and there is nothing else I can do, so please stop inferring the problem is with my software, it isn't.
Logged

rolocollie

  • Member
  • **
  • Posts: 55
Re: Ping graph
« Reply #44 on: May 10, 2017, 07:00:49 AM »

Sorry if you think that, nothing is further from the truth so consider the matter closed
Logged
Pages: 1 2 [3] 4 5
 

anything